Ugrás a tartalomra
← Transfert
Transfert+ 1 hónap - Automatikus megújítás

ERQIVA · Transfert

Transfert+ 1 hónap - Automatikus megújítás

Az ajánlat ára 10,00€
Megrendelés
Transfert+ 1 hónap - Automatikus megújítás 10,00€
Megrendelés

250 GB tárhely a fájlok megosztásához és az átvitelek kezeléséhez az Erqiva-fiókjában.

Egyszerű megosztás, teljes ellenőrzés

  • Megosztásra kész hivatkozás. Küldje el a letöltési hivatkozást a címzettnek.
  • Minden fájl egy helyen. Az átviteleit a fiókjában találja.
  • Választható védelem. Adjon meg jelszót, és törölje a fájlt, amikor szeretné.

A csomag tartalma

Teljes tárhely250 GB
Maximális fájlméret25 GB
Letöltési adatforgalom1000 GB minden 30 napos időszakban
Fájlok megőrzéseA csomag kifizetett időszaka alatt

Megosztási lehetőségek

Védje az átvitelt jelszóval, küldje el a hivatkozást e-mailben, és használja a tulajdonosi hivatkozást a fájl végleges törléséhez. A jelszóval védett átvitelek titkosítása a böngészőben történik; őrizze meg a jelszót, és külön adja át a címzettnek.

Gyakori kérdések

Hogyan történik a csomag számlázása?

A csomag egy hónapra szól, és a rendeléskor feltüntetett feltételek szerint újul meg.

Mit jelent az adatforgalmi keret?

A hivatkozásain keresztül egy 30 napos időszakban letöltött teljes adatmennyiséget jelenti. Ez különbözik a fájlok által elfoglalt tárhelytől.

Törölhetek egy fájlt a lejárata előtt?

Igen, a fájlkezelőből vagy a tulajdonosi hivatkozással. A törlés végleges.

Visszaállítható a jelszavam?

Őrizze meg gondosan: az Erqiva nem tudja visszaállítani a titkosított átvitel jelszavát.

Mi történik a kifizetett időszak végén?

A nyilvános hivatkozásai inaktívvá válnak. 30 napja van a fájlok letöltésére vagy törlésére a fiókjából. Az ezen időszak alatti megújítás újra elérhetővé teszi a még megőrzött fájlokat. Ezután a fájlokat előzetes figyelmeztetést követően véglegesen töröljük.