Пређи на садржај
← Transfert
Transfert+ 1 месец - Аутоматско обнављање

ERQIVA · Transfert

Transfert+ 1 месец - Аутоматско обнављање

Cena ponude 10,00€
Dodaj u korpu
Transfert+ 1 месец - Аутоматско обнављање 10,00€
Dodaj u korpu

250 GB простора за дељење датотека и преглед преноса на вашем Erqiva налогу.

Делите једноставно и задржите контролу

  • Веза спремна за дељење. Пошаљите примаоцу везу за преузимање.
  • Ваше датотеке на једном месту. Пронађите преносе на свом налогу.
  • Заштита по вашем избору. Додајте лозинку и обришите датотеку када пожелите.

Шта је укључено

Укупан простор за складиштење250 GB
Највећа величина датотеке25 GB
Саобраћај преузимања1000 GB по периоду од 30 дана
Чување датотекаТоком плаћеног периода вашег пакета

Опције дељења

Заштитите пренос лозинком, пошаљите везу е-поштом и користите власничку везу да трајно обришете датотеку. Заштићени преноси се шифрују у вашем прегледачу. Сачувајте лозинку и доставите је примаоцу одвојено.

Честа питања

Како се наплаћује овај пакет?

Ваш пакет покрива један месец и обнавља се у складу са условима наведеним приликом наручивања.

Шта значи квота саобраћаја?

То је укупна количина података преузета преко ваших веза током периода од 30 дана. Одвојена је од простора који заузимају ваше датотеке.

Могу ли да обришем датотеку пре истека?

Да, из управљача датотекама или преко власничке везе. Брисање је трајно.

Да ли је могуће повратити моју лозинку?

Чувајте је пажљиво: Erqiva не може да поврати лозинку шифрованог преноса.

Шта се дешава по завршетку плаћеног периода?

Ваше јавне везе се искључују. Имате 30 дана да преузмете или обришете датотеке са налога. Обнова током тог рока поново активира сачуване датотеке. По истеку рока, датотеке се трајно бришу уз претходно упозорење.